Új Cyberpunk 2077 promo, Keanu Reeves főszereplésével

Új Cyberpunk 2077 promo, Keanu Reeves főszereplésével

A CD Projekt RED új hirdetést tett közzé a Cyberpunk 2077 számára Keanu Reeves főszereplésével. A rövid klip az NBA döntőjének 1. játszmája során került bemutatásra, és Reeves – aki Johnny Silverhandot játszik a játékban – bemutatja a Cyberpunk 2077. több aspektusát.

 

“2077-ben mitől lesz valaki bűnöző?”

– kérdezi Reeves. – Ha elkapják. Night Cityben bárki, bárkivé válhat, ha teste meg tudja fizetni az árát. Használd ki a napot, majd gyújtsd meg. ”

A hirdetés nem tartalmaz új játékmenetet, de gyors áttekintést nyújt a játékon belüli karaktermódosításról, a lövöldözésről és egyebekről. A reklámot az Xbox reklámozta, bár fontos megjegyezni, hogy a Cyberpunk 2077 más rendszereken is megjelenik, például a PS4-en és a PC-n.

Az új reklám csak egy nappal azután jelent meg, hogy arról számoltak be, hogy a fejlesztő CD Project RED a játék elindítása előtt kötelező hatnapos munkahetet hajtott végre. A legújabb intézkedés ellentétes a stúdió 2019-es kijelentésével, miszerint a „nem kötelező válságpolitikát” alkalmazva „humánusabb” megközelítést alkalmaz a fejlesztés terén. A Bloomberg első jelentése megjegyezte, hogy a CD Projekt RED kompenzálja csapatát a Cyberpunk 2077 novemberi indulásáig vezető plusz munkáért.

 

A stúdió vezetője, Adam Badowski egy vállalati e-mailben kijelentette, hogy a válság „a tipikus munkamennyiségből és a hétvége egy napjából” áll.

Badowski azóta közleményt adott ki a Twitteren. “Ez az egyik legnehezebb döntés, amelyet meg kellett hoznom, de mindenkinek jól kompenzálják minden egyes plusz órát, amit betesznek” – mondta. “A csapat többsége megérti ezt a helyzetet, különösen annak fényében, hogy a játékot most küldtük el certnek, és minden nap láthatóan közelebb visz minket egy olyan játék szállításához, amire büszkék akarunk lenni.”

A Cyberpunk 2077 jelenleg november 19-én jelenik meg Xbox One-ra, PS4-re és PC-re. A játék visszamenőleges kompatibilitás révén elérhető lesz a PS5 és Xbox sorozat konzolokon is, a következő generációs frissítéssel és a Google Stadia verzióval készül.

 


#FRISS CYBERPUNK 2077 HÍREK >>


Cyberpunk 2077 előrendelés