A Cyberpunk 2077 személyzete folyamatosan túlórázik a játék befejezéséig

A Cyberpunk 2077 személyzete folyamatosan túlórázik a játék befejezéséig

A nagyon várt Cyberpunk 2077 videojátékon dolgozó alkalmazottak kénytelenek lesznek egy hatnapos kötelező héten dolgozni, hogy elérjék a megjelenés határidejét. Ez ellentmond a stúdió korábbi ígéretének, miszerint nem szabnak ki úgynevezett “crunchot”.

 

A CD Projekt Red lengyel fejlesztő elmondta:

a személyzet kötelező túlórákat vezet be a játék novemberi megjelenését megelőző hetekben. A vállalat szerint ez volt az egyik legnehezebb döntés, amelyet meg kellett hoznia.

Tavaly vezérigazgatója megígérte, hogy lehetővé teszi a személyzet számára, hogy kiválassza a többletórákat. A Cyberpunk 2077 eredetileg a tervek szerint áprilisban indult volna, de a dátumot szeptemberre csúsztatták és most novemberben esedékes. Egyes alkalmazottak már több mint egy éve dolgoznak éjszaka és hétvégén – mondta egy névtelen alkalmazott a Bloombergnek.

“Ez az elmúlt hat hét az utolsó sprintünk egy olyan projekten, amelyen mindannyian életünk nagy részét töltöttük” – mondta Adam Badowski, a CD Projekt Red stúdióvezetője a Twitteren. “A csapat többsége megérti ezt a túlórák tekintetében.”

 


#FRISS CYBERPUNK 2077 HÍREK >>


Cyberpunk 2077 előrendelés