Cyberpunk 2077 Night City Wire

A Cyberpunk 2077 Night City Wire 1-2-3.

A Cyberpunk 2077 Night City kirakatainak harmadik része szeptember 18-án, pénteken CEST 18: 00-kor került adásba.

 

Tájékoztatásul, ez az idő más régiókban: 12:00 EST, 9:00 PT, 17:00 BST és 2:00 AEST szombaton. A Cyberpunk 2077 Twitter-fiók szerint az élő közvetítés magára a Night City városra, valamint a benne működő maroknyi bandára koncentrál. A játék eredeti pontszámának elkészítésében egy “bepillantás” is lesz. Az első két Night City Wire videó meglehetősen nagylelkű infó volt. Az utolsóra augusztus 10-én került sor, és tisztességes áttekintést adott a játék szerepjátékának lehetőségeiről.

A Cyberpunk 2077 megjelenési dátuma november 19.

 

Cyberpunk 2077 – Night City Wire 1.

 

Cyberpunk 2077 – Night City Wire 2.

 

Cyberpunk 2077 – Night City Wire 3.

 


#FRISS CYBERPUNK 2077 HÍREK >>


Cyberpunk 2077 előrendelés